AV-installation & service

Vi hjälper er förverkliga era projekt

Vi gör hela AV-installationen, tar helhetsansvaret från idé till driftklar AV-anläggning med full dokumentation. Låt oss vara med från början i ert AV-projekt, redan i tidig byggfas. Vi finns vid er sida tills allt är klart.

Det är viktigt för oss att utbilda er som användare och ge en full förståelse för hur ert system jobbar. Allt för att er anläggning ska fungera smärtfritt. Vi dokumenterar noga alla delar av ert AV-system så ni kan gå tillbaka och hitta svar på frågor mm i framtiden.

Service

Har ni redan en anläggning som har några år på nacken, inga problem! Kanske är det ändå inte dags att byta ut den? Vi trimmar och underhåller det som fortfarande fungerar.

Vi utför service på alla anläggningar. Sådana vi levererat men också det ni redan har. Vi erbjuder också möjlighet att teckna serviceavtal. Det ger er möjlighet att få er AV-utrustning regelbundet kontrollerad och testad. Vi har olika nivåer på serviceavtal. Det vanligaste valet är en kontroll per år. Vi tecknar även serviceavtal på befintliga, äldre AV-anläggningar.